11 Mayıs 2015 ile erdem metin

Mersin Klima Servisi

Mersin Klima Arıza

Mersin ili ve ilçelerinde klima arıza servisi sunmaktayız. Firmamız tarafından yapılan her türlü işlem ve değiştirilen parçaya 6(altı)ay servis garantisi vermekteyiz. Deneyimli kadromuz profesyonel ekipman ve geniş servis ağımızla tüm mersin halkına klima servis hizmeti sunmaktayı

Mersin Klima Bakım

Mersin ili ve ilçelerinde klima bakım servisi sunmaktayız. Öncelikle ailenizin sağlığı için LEJYON hastalığına karşı ve klimanızın sorunsuz çalışması daha verimli çalışması ve  daha az elektrik harcaması için en geç  6(altı) ayda bir bakım yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. Klimanız iç ve dış ünite olarak antibakteriyel klima ilacı ile ilaçlanır basınçlı su ile yıkanır tüm parçaları kurutulup yerine takılır. Elektrik voltajı ölçülür, gaz basınçları ölçülür, verimli soğutup ısıttığı gözlemlenir ve çalışır durumda teslim edilir.

Mersin Klima Montaj

 

Mersin ili ve ilçelerinde klima montajı, Klima  yer değişimi servisi sunmaktayız. Klimanız deneyimli ekip arkadaşlarımız tarafından adresinizden sökülür dilediğiniz adrese montaj kurallarına ve klimanın doğru çalışma prensiplerine uygun biçimde montajı yapılır son kontroller gözden geçirilir ve çalışır vaziyette teslim edilir.